Григор Димитров се събуди с прекрасна гледка към океана. Българинът публикува в социалната мрежа няколко снимки от Маями, където е от вчера . Както е известно, Гришо се подготвя за участието си на втория за годината Мастърс турнир, започващ на 21 март.

Между тренировките в четвъртък българинът намери време да разпусне. Григор се разходи из Маями, като се отби до магазина за сладолед, чието рекламно лице стана наскоро. Димитров си направи селфи пред витрината му, като на очите си е поставил сърчица, показвайки, че е влюбен в сладоледа. 
  
Димитров публикува кадрите в "Инстаграм".  

В Маями той най-вероятно отново ще се срещне с Христо Стоичков. Не е тайна, че двамата са много близки. Живеещият със семейството си в Маями Стоичков винаги го подкрепя, и когато Димитров е в Маями, двамата се срещат. Камата дори е посещавал и тренировки на Григор, вдъхвайки му сили и кураж.

"Не виждам как бих надминал Стоичков. Той е нашата българска емблема. Ето сега на моята тренировка ми „краде" фенове - снимат се с него. А е спрял да играе преди повече от десет години. Невероятно! Стоичков е страхотен човек. Специален човек, който никога не ме е разочаровал. Имам щастието от малък да го познавам и винаги ме е зареждал с амбиция и ме е окуражавал. Неговите съвети винаги са били точни и не съм ги пренебрегвал. Щастлив съм, че ме подкрепя", сподели преди време пред "Труд" Григор Димитров за близостта си със Стоичков.