Григор Димитров бе за няколко дни в България, без да вдига шум и да се натрапва на медиите. Посети родния си град Хасково, отскочи до Перник и Рилския манастир.

Две бяха основните причини, за да се прибере у дома. Първо заради рождения ден на майка си и заради годишнината от смъртта на любимия му дядо.

Под сурдинка се говори, че за краткия си престой на родна земя Гришо е извадил няколко хиляди левове. Твърди се, че той е купил огромен апартамент в София, както и парцел, намиращ се близо до родния му град. Целта на последната инвестиция остава загадка. Вероятно Григор планира да строи нещо там.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Човекът си има парите и знае как и за какво да ги похарчи. Той не е от тези, които пилеят сумите си насам и натам за излишни неща и глезотии”,  коментират негови близки.

Почитателите на тениса обаче са разочаровани от факта, че Гришо няма да е в столицата ни за стартиралия вече турнир София Оупън.

„Да, разбрахме, че е контузен и поради това няма да участва на предстоящата надпревара в Ротердам, където бе подал заявка да е на корта. Но какво му пречеше  да остане тук и в първия ден на турнира да се яви в зала „Армеец Арена” и да подкрепи участниците?”, коментират фенове на най-добрия ни тенисист.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ