Световният №1 Новак Джокович е сред най-добрите приятели на Григор Димитров в тениса. Заради това и българинът не пропусна важно събитие в живота на Ноле - откриването на неговия ресторант за здравословнo хранене в Монако.

Джокович, както и Григор, живее в Монте Карло в малкото време, в което не е по турнири, и е решил да инвестира част от приходите си от тениса в бизнес начинанието, което най-вероятно ще бъде ръководено от съпругата му Йелена.

Сърбинът използва факта, че елитните тенисисти са в Монте Карло за стартиралия в понеделник Мастърс турнир и организира парти в ресторанта за своето семейство, приятели и колеги, които имаха възможността да посетят мястото още преди официалното откриване.

Освен Гришо, на събитието бяха още тенис звезди като Анди Мъри, Томаш Бердих, Гаел Монфис, Милош Раонич, Виктор Троицки и Фабио Фонини. На една от снимките, които бяха публикувани на страницата на ресторанта във Фейсбук, Димитров води приятелски разговор с Бердих и чаровната му половинка Естер Саторова.