Григор Димитров и Мария Шарапова се засякоха на корта в Мелбърн по време на демонстративния турнир Куйонг Класик, в който и двамата участват. Пред телевизионната камера Гришо изрече няколко думи към бившата си половинка, с което изуми всички, включително и коментатора.

"Хората се променят", обърна се българинът към рускинята и я поздрави.

В този момент Шарапова се усмихваше и гледаше Григор право в очите. Тя се беше настанила на коментаторското място до Пол Макнами веднага след мача си с Лаура Зигемунд. 

Двубоят им беше прекратен по желание на Маша, която се оплака от замърсен въздух, който е вследствие на мащабните горски пожари в Австралия. Рускинята загуби в първия сет след тайбрек с 6:7(4), а при 5:5 във втория пожела да се оттегли от корта. Шарапова обясни, че на моменти диша затруднено и не може да продължи. Съперничката й Лаура Зигемунд също се оплака от замърсения въздух.  

Минути по-късно Маша се настани на коментаторското място, а щом Григор излезе за мача си срещу Чорич, отиде да я поздрави и станахме свидетели на това, което й каза.

Припомняме, че Димитров и Шарапова бяха заедно повече от три години (2012-2015 г.). Тенисистите се превърнаха в една от най-одумваните двойки в света на спорта. 

След това Григор имаше любовна авантюра и с Никол Шерцингер, но от месеци насам сърцето му е свободно.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)