Григор Димитров, който в събота изненадващо се появи в родния си Хасково и гостува за кратко на родителите си, успя да зарадва и баба си. Най-добрият ни тенисист е посетил село Стойково, информира xnews.bg. Преди година от този свят си отиде любимият му дядо Господин, на който е кръстен Григор. БЛИЦ научи, че семейството е струвало годишнината от смъртта на дядо му и именно това е причината Гришо да се прибере за кратко у нас.

Припомняме, че Димитров не успя да присъства на погребението миналата година. Дядо му почина малко след началото на Откритото първенство на Австралия, където Гришо достигна до четвъртфиналите. Едва след това той беше уведомен от родителите си за тъжната новина. 
 
Сега баба му Тонка живее на село и гледа кокошки, а през лятото домати и краставици, с които внукът й се снима в социалната мрежа "Инстаграм" при предишната си визита в Стойково преди месеци. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Възрастната жена с нетърпение ще чака лятото, за да види отново Григор.

В неделя и понеделник семейство Димитрови беше в София, а БЛИЦ СПОРТ научи, че днес тенис звездата е отлетял към дома си в Монако.

Както вече е ясно, най-добрият ни тенисист няма да играе на турнира в зала "Арена Армеец". Григор ще се отправи към Ротердам. Турнирът там стартира на 11 февруари. През миналата година в Ротердам хасковлията игра финал, но отстъпи на Роджър Федерер.