Григор Димитров и половинката му Лолита Османова могат да се похвалят с нещо нечувано. Двамата притежават имоти на цели пет континента. Източници на БЛИЦ разкриха, че от известно време Гришо си има жилище на едно от най-тузарските места в света – Дубай.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Малко след това бащата на Лолита – Елдар Османов, й направил приказен подарък, купувайки й апартамент в Мелбърн, Австралия. При участието на Димитров на Аустрелиън Оупън двамата били отседнали именно в новия имот на хубавицата. Още преди десетина години на красавицата бил завещано и жилище в най-големия бразилски град Сао Паоло.

Твърди се, че Григор и Лолита притежавали и малка къща в Щатите, която давали под наем.

Като добавим луксозния мезонет на Димитров в Монте Карло, имотите на него и на любимата му стават точно на пет континента – Европа, Азия, Австралия, Северна и Южна Америка. Само тези на Гришо са на три континента - Европа, Азия и Северна Америка.

Вярно, че те още нямат сключен брак и жилищата не се водят официално на двамата. Но докато са заедно, ще могат да се ширят из всички краища на света. Пък току-виж, че скоро се вземат и официално…

Тук обаче навлизаме в много пиперлива за Лолита тема – сватбата. Тя вече се опари от несполучлив брак след невиждана церемония, за която баща й се изръси около 25 милиона долара.