Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос и половинката му Пилар Рубио са една от най-обичаните двойки в Испания, но красавицата призна, че в последно време между двамата се води семейна разправия. 32-годишният футболист и 40-годишната тв водеща имат връзка от 2012 година, а голямата им любов даде на света трима сина – Серхио, Марко и Алехандро.

На 17 юли двамата трябва да вдигнат сватба, но именно това се е превърнало в повод за скандал. Рамос и Рубио не могат да се разберат за мястото на тържеството. Футболистът иска да се венчае в родния си град Севиля. Водещата е мадридчанка и настоява за сватба в столицата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Не можем да се разберем и това е. Той иска в Севиля, аз пък държа на Мадрид. Изглежда в крайна сметка ще трябва да отстъпя. За мен е важна сватбата, а не мястото. Искам всички гости да се забавляват“, обяви Пилар Рубио пред сп. „Ола“.

„Няма да бъда булка в класическия смисъл. За мен това е много скучно. За всяка жена това е един фантастичен ден и мисля, че такъв момент си струва да нарушиш някои установени правила“, призна телевизионната водеща.