ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Британската певица Виктория Бекъм изправи всички на тръни, след като даде сигнал, че вероятно предстои развод със съпруга ѝ Дейвид. Фенове на 48-годишната изпълнителка от „Спайс Гърлс“ започнаха да разпространяват слухове за раздяла с бившия футболист, след като по-наблюдателните от тях забелязаха, че тя е премахнала татуировка с инициалите ДБ от китката на лявата си ръка.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Виктория си татуира първите букви от името на своя любим още през 2008 г. Тя стори това по случай 10-ата годишнина от съвместния им живот. Настоящото отстраняване на татуировката засили слуховете за раздяла между певицата и 47-годишния бивш английски национал. Феновете бързо направиха аналогия с развода на холивудската звезда Силвестър Сталоун, който заличи татус с лика на съпругата си и няколко дни по-късно публично обяви, че слага край на 15-годишния си брак с Дженифър Флавин.

Други фенове на двойката контрират, че Виктория продължава да носи венчалната си халка и дават пример, че в последно време тя е премахнала и други татуировки от тялото си.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК