Идиличният семеен живот на известния бразилски модел Жизел Бюндхен изненадващо беше разтърсен. Оказа се, че 42-годишната красавица е пред развод със съпруга си Том Брейди след 13-годишен брак.

Според американските медии, състезателят по американски футбол и Бюндхен напоследък са имали сериозни свади, а спортистът е напуснал семейното жилище и живее сам. Последният голям празник в САЩ – Денят на труда, Жизел Бюндхен е прекарала с децата си от Брейди в увеселителен парк в Маями, докато Брейди е бил в Ню Йорк, за да гледа тренировка на сина си Джак, който е от връзката му с актрисата Бриджит Мойнахан.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Счита се, че е една от причините за семейните скандали е желанието на Жизел Бюндхен Том Брейди най-сетне да прекрати кариерата си. 45-годишният куотърбек има още една година от договора си с Тампа Бей Бъканиърс и няма намерение да прекратява контракта предсрочно.

Брейди е считан за един от най-великите куотърбеци в историята на американския футбол. За периода 2000-19 той изведе Ню Ингланд Пейтриътс до шест титли от Супер Боул. През 2020 г. направи и Тампа Бей носител на трофея "Винс Ломбарди".

Том Брейди и Жизел Бюндхен са семейство от 2009 г., но връзката им започва три години по-рано. Двамата имат две деца – син (роден през 2009 г.) и дъщеря (родена през 2012 г.).

Жизел Бюндхен в продължение на 15 години (от 2002 до 2017 г.) беше най-високоплатеният модел в света. Според сп. „Форбс“, само за 2016 г. приходите ѝ се равняват на 30,5 милиона долара. През последните 10 години заема място в Топ 100 в класацията на същото списание за най-влиятелните жени в света.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК