ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Майката на Благой Георгиев - Румяна и бившата му любима Златка Райкова се захапаха грозно по-рано днес.

Госпожа Георгиева направи анализ на всичките му връзки в ефира на bTV, посочвайки фаворитката си - Христина и най-голямото си разочарование - Златка Райкова, която й отвърна в интернет часoве по-късно.

"С първата си приятелка Хриси беше на 23 години. Много я обичаше. Беше казал пред брат си преди време, че ако има деца, те ще са от нея. Много съжаляваме, че се разделиха. Бяха много хубава двойка", заяви майката на Благой, след което започна да коментира бившите му приятелки.

"Ние си казваме, но той слуша само себе си. Ако не се беше разделил с Хриси, нямаше да му се стече така животът", каза тя и подхвана вече бившата му любима Златка.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Толкова бях изненадана като го видях с нея. Отношенията ни се обтегнаха, когато тя роди малкия Благо. Една година не си говорихме. Като цяло бяхме против тази връзка", заяви майката на Благо, похвали последната му съпруга Полина за това, че не говори срещу майката на първото му дете Христина и допълни, че всички останали са се изказвали лошо за нея.

Отговорът на Златка не закъсня и тя провокирана от фенове в социалните мрежи разкри какво мисли за Благой и семейството му. Тя каза, че не иска да участва в циркове и вече е на ръба да каже истината, след което си отвори устата за казаното срещу нея в ефира на bTV.

"Сега разбирам, че са ме обиждали. Много мога да кажа. Жалко, че не гледат собственото си дете, а все другите са им виновни.

Златка жегна и бащата на сина си - Благой, като каза, че не й помага с нищо.

"За съжаление Благой не помага за отглеждането на сина си. Дори вече не го търся. Да са живи и здрави, само да ме оставят на мира", заяви Златка и продължи.

"Някои хора си оставят децата и не се обаждат дори, но говорят по телевизията. Други пък ги оставят в чужбина и дори не знаят какво става с тях. Накрая аз съм виновна, че мълча", заяви ядосаната Златка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК