Грозни действия предприеха фенове на Арсенал спрямо половинката на капитана на тима Гранит Джака - Леонита.

Красивата брюнетка бе принудена да заключи профила си в социалните мрежи, тъй като получи редица смъртни заплахи от бесни фенове на "артилеристите".

Причината за грозните закани се крие в това, че Гранит Джака влезе в конфликт с феновете при смяната си срещу Кристъл Палас (2:2). Тогава халфът захвърли капитанската лента при отиването към скамейката, а и отвърна на освиркванията от трибуните с "Fuck off".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Освен към нея, заплахи валят и към швейцарския национал, който обаче едва ли се е трогнал, предвид това, че дори си позволи да замени профилната си снимка от такава с екип на Арсенал с тази на националния си тим.

Въпреки всичко, халфът днес пусна съобщение, в което обясни цялата ситуация и помоли феновете да продължат напред:

"След като мина малко време от това, което се случи в неделя, бих искал да ви обясня своята гледна точка. Сцените, които се случиха покрай смяната ми, ме докоснаха дълбоко. Обичам този клуб и винаги давам 100% от себе си на и извън терена. Чувствам, че не съм разбиран от феновете и те продължават да ме тормозят в социалните мрежи с коментари след мачовете. Това продължава последните месеци и наистина ме наранява. Хората казват неща като "Ще ти счупим краката", "Ще убием жена ти", "Надяваме се дъщеря ти да получи рак". Това наистина ме разгневи и достигнах връхната точка в неделя. В тази ситуация си позволих да реагирам по неуважителен начин към феновете, които подкрепят нашия клуб, нашия отбор и в частност и мен. Това не бе моята цел и съжалявам, ако това е мнението на хората. Желанието ми е отново да се върнем към взаимното уважение, към спомените за това защо се влюбихме в тази игра. Нека продължим заедно напред.

Гранит."