Новата половинка на тенис звездата ни Григор Димитров - Лолита Османова страна обект на закачки от нашенци в социалните мрежи след последната си публикация в интернет.

На нея тя се показа от ресторант в Монако и обясни предимствата на местните заведения за хранене.

“Кухнята в Монако обединява всичко най-добро от средиземноморските рецепти. Присъстват също френската, италианската и задължително най-свежи морски дарове. В Монако работят известни готвачи, а много ресторанти са със звезди на “Мишлен”. В един от култовите ресторанти - Le Louis XV, е един от най-великите съвременни шефове Ален Дюкас”, написа в социалните мрежи Лолита Османова и посочи къде обича да ходи.

Това даде повод на нашенци да я погнат с въпроси защо не се е научила да готви, а ходи само по ресторанти, както и да я обвинят, че Григор е заслабнал след запознанството им и не си хапва достатъчно.

БЛИЦ припомня, че българска реч често съпътстваше публикациите и на предишната любов на Григор - певицата Никол Шерцингер, като в коментарите под снимките й можеха да се видят дори обяви за продажба на дърва за зимата с посочен телефон.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet