Звездата на Бешикташ Хосе Мария Гутиерес – Гути отрече да е бил пиян, когато вчера рано сутринта се блъсна в автобус в Истанбул.
 
Местните медии съобщиха, че халфът е шофирал с 2,71 промила алкохол в кръвта и първоначално дори е отказал да даде проба, след което все пак го е направил. 
 
„Мога да кажа, че тези публикации са силно преувеличени. Лъжа е обаче, че съм бил пиян. Имаше съвсем лек удар. Единствено е счупено едно от огледалата ми. Няма никакви други щети” заяви Гути пред испанските медии.
 
„Не съм пострадал и не мисля, че от това трябва да се правят сензации. Освен това не съм отказал да дам алкохолна проба. Лъжа е, че уредът е отчел 2,71 промила. Не беше дори 0,71” добави той, което все пак означава, че може би все пак е бил леко почерпен.
 
„Мисля, че полицията дойде, тъй като аз не говоря турски и трябваше да се разберем. Не е станало нищо сериозно. Бихме Бурсаспор и това бе много важно. След това отидох на вечеря, а по-късно се стигна и до този инцидент” каза още Гути, който по време на мача бе атакуван от фен на гостите, който нахлу на терена.