Легендарният американски тенисист Андре Агаси потрошил всичките си трофеи от ревност по време на брака си с холивудската актриса Брук Шийлдс. Самата тя също разкри тази любопитна подробност в книгата си "There Was a Little Girl: The Real Story of Mother and Me", след като и Агаси описа инцидента подробно в своята автобиографичната книга "Открито", която излезе и на българския пазар през 2010 година.

Всичко се случило през 1995 година, когато Агаси видял в серия на популярния комедиен телевизионен сериал "Приятели" как Брук Шийлдс облизва ръката на актьора Мат Лебланк, играещ в ролята на Джоуи. Тогава носителят на 8 титли от Големия шлем избухнал от ревност и изпочупил всичките си трофеи. Агаси казал тогава на любимата си, че го е "направила на глупак", след което тръгнал за Лас Вегас.

"Докато се прибера вкъщи той вече беше унищожил всеки един трофей, който някога е печелил, включително от "Уимбълдън" и US Open", сподели Брук Шийлд с книгата. Тя и Агаси се женят две години след инцидента, но още в деня след сватбата актрисата разбрала, че е допуснала грешка. Двамата остават заедно до 1999 година, а две години по-късно на 22 октомври 2001 година Агаси се жени за легендарната германска тенисистка Щефи Граф.