БЛИЦ демонстрира класата си и срещу "Меридиан Мач", записвайки успех с 2:1 при изключително тежки условия - постоянен дъжд и наводнен терен. През второто полувреме дори за кратко валя градушка, ледените парчета ни удряха по главите, но ние се борихме мъжки и не се дадохме на вестникарите. Мачът бе последен от есенния полусезон на Макдоналдс Медия Лига.

И двете попадения за тима ни реализира Стилиян Петров. Съименникът на капитана на националния ни отбор обаче на няколко пъти се хващаше за главата след фрапантните си пропуски, които правеше, след като бе извеждан сам срещу вратаря на съперника.

"Бях най-слабият. Трябваше да ги бием поне с 5 гола разлика", призна Стилиян Петров след победата.

На вратата ни блестящ днес беше Веселин Русинов, който за първи път пусна само 1 гол в мач от Макдоналдс Медия Лига. На няколко пъти Веско бе затрудняван, но с отличните си намеси отчая нападателите на съперника.

Адмирации за играта си заслужават още Камен Пламенов, Пламен Славов, Георги Минчев и Боби Грозданов. В БЛИЦ сме оптимисти и се надяваме на силен старт през пролетния полусезон. Сега се отдаваме на празниците и не се знае дали ще имаме време за тренировки.

С прибавените 3 точки днес вече имаме 10 в актива си, с колкото са още "24 часа" и TV7. След нас в класирането са "Меридиан Мач", "Телеграф" и Livesport. /БЛИЦ

Подробности за Макдоналдс Медия Лига - ТУК