Любовниците на Тайгър Уудс продължават да никнат като гъбки на голф игрището. Поредната бамбина, докоснала се до стика на най-скъпоплатения, но и най-скандалния спортист в света, е италианката Кристина дел Бассо. 23-годишната красавица стана известна покрай участието си в 9-ия сезон на тамошния "Биг Брадър", няколкото откровени фотосесии, както и с това, че е една от последните жени, опитала кревата на Уудс.
 
Кристина, чийто гърди карат и най-импотентните мъже да преглъщат, вече е известна в целия свят, след като няколко списания и сайтове в Щатите разкриха за връзката й с сексуалния голф-тигър.
 
Голфърът, който се разведе със съпругата си Елин Нордегрен преди няколко месеца, е правил секс със 121 жени по време на брака си. Сега на италианката и лепнаха №122 от щастливите жени, имали вземане-даване с Уудс.
 
Естествено Кристина отрича: "Тайгър кой? Знам че играе голф, но никога не съм го виждала през живота си. Не мога да си обясня откъде се появи тази новина".
 
Няколко източника обаче са категорични, че връзката между двамата е била повече от истинска.
 
В края на миналата седмица се разбра, че видеокасета с едночасова сесия между порно актрисата Девон Джеймс и Тайгър Уудс е на път да види бял свят. Според американските таблоиди едрогърдата госпожица, която продължава да настоява, че именно голфърът е баща на деветгодишния й син, преговаря с Vivid Entertainment за правата върху порното.
 
Пред Radar Online блондинката заяви, че видеото е "с 62 минути продължителност, а в 37 от тях тя и Тайгър правят секс". 29-годишната Джеймс добави, че записът, направен през 2008 година "е върхът".