Световноизвестният изпълнител Снууп Дог рапира с фланелка на българския национален отбор, с номер девет и името на Бербатов на гърба, по време на грандиозния си концерт в залата на Зимния дворец. Снууп Дог излезе на сцената облечен в традиционните за рапърите смъкнати дрехи, но някъде по средата на концерта облече фланелката националния отбор и пощури изненаданата публиката.

След като за около минута сцената бе затъмнена, прожекторите светнаха право в Снуп Дог, който в едната си ръка държеше микрофон, а в другата българското знаме. Той се обърна с гръб към публиката, като се видя, че на гърба на фланелката бе името на капитана на националния ни тим - Димитър Бербатов. Последваха пет минути бурни аплодисменти, след което рапърът продължи да радва публиката с изпълненията си.

Близо 7000 души посетиха първия концерт на Снуп Дог в България, по време на който легендарният рапър изпълни част от най-големите си хитове, сред които "Drop It Like It*s Hot", "Sensual Seduction", "Gin & Juice", "Who I Am? и др. С парчето "Hail Mary" Снууп Дог почете паметта на убития през 1996 година Ту Пак./БЛИЦ