Златното момиче Катрин Тасева и нейният любим Станислав Сивков организираха пищно кръщене за тяхната първородна рожба Николай, а изненадващо една от орисниците на бебето Илиана Раева не присъства по неясни причини.

Бившата гимнастичка и сладкарският бос не жалиха средства за деня, в който техният син прие вярата Христова. Церемонията по приемане на вярата се състоя в родния град на любимия на Тасева - Асеновград. Именно там те живеят вече над две години.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Малкият им наследник още няма годинка, но родителите решават, че е време той да приеме християнството, а на тържеството бяха поканени над 100 човека. Купонът се състоя в елитно заведение и продължи до късните часове на нощта. За доброто настроение на семейството и близките му пък се грижеше музикант, който свири на цигулка. Тортата, с която родителите черпят, пък бе внушителна - на няколко етажа, а по средата бе изписано - "Св. Кръщене Николай".

Катрин Тасева роди Николай в началото на миналото лято. Месеци по-рано, покрай Коледа, бизнесменът Станислав Сивков предложи брак на любимата си, но на този етап двамата не са решили кога да се врекат във вечна вярност.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!