Един от най-опитните футболисти на Реал (Мадрид) Хосе Мария Гутиерес – Гути продължава да е активен извън терена. Не отдавна футболистът се раздели с краткотрайното си завоевание Амая Саламанка. Веднага след това обаче Гути бе засечен от папараците в прегръдките на друга красавица. Става въпрос за перуанския модел Мелиса Гарсия.

Шокиращият факт за феновете на Реал (Мадрид) е, че Мелиса е популярна привърженичка на вечния съперник Барселона. Умопомрачителната хубавица преди време засне фотосесия с оскъдни дрехи на клубните цветове на Барса.

“Нямах представа кой е той. По принцип не разбирам от футбол. Сега какво да кажа, не исках да ставам известна по този начин. Винаги съм се опитвала да защитавам живота си от намеса на журналистите, но този път не проработи”, каза красавицата.

Русокосият полузащитник не се представя кой знае колко добре в последните два сезона и е пред напускане на “Сантяго Бернабеу”. Един от вариантите пред него е Интер, но тепърва Флорентино Перес и Масимо Морати трябва да стигнат до договорка./БЛИЦ