Нигериецът Виктор Дениран върви усилено по стъпките на брат си Дениран Ортега, но не на футболния терен, а в кревата. Тъмнокожият змей се оказал доста активен под юргана, след като въртял на шиш мадамите и ги сменял през седмица. Виктор се хвалел пред съотборниците си в Спортист (Своге), че в момента движи с три жени наведнъж, като най-възрастната от тях била със 7-8 години по-голяма от него.
“Никой от нас не ги е виждал на стадиона – било на мач или на тренировка. Те явно не смеят да пътуват до Своге. Виктор живее в София и там си ги върти. Даже се бъзика, че възнамерява една вечер да ги покани и трите в квартирата си, за да си спретнат оргия. Какъвто е дивак, нищо чудно и да го направи”, коментират съотборници на нигериеца.
Упорито се мълви, че две от бамбините били работнички в "Сушард" и всяка вечер му носели пресен шоколад за благодарност. Но на Виктор Дениран Своге му отеснял и той поел със страшна сила на лов през Искърското дефиле. Сега за малкия Дениран с големия...ищах се носят легенди от тунел на тунел, ехтят през стобори и върхари. Репутацията му е чутовна - за него песни пеят от ждрелото на гара Бов, през урвите на Зверино, та чак до мините на гара Елисейна.
Брат му Дениран Ортега, който е собственост на Славия, но в момента е под наем в Левски, вече се прочу на няколко пъти със сексоргии. Баткото на Виктор обаче е доста по-напред с материала, тъй като в тефтерчето му стоят написаните имената на две журналистки, с които е преспивал.../БЛИЦ