ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК

Футболистът на Уест Бромич Албиън Лиъм Риджуел се забърка в грандиозен скандал. В Интернет се появи снимка, на която 28-годишният футболист си бърше задните части с пари. С банкноти от по 20 паунда. А сумата на жизнено важните хартийки в ръцете му и пред тоалетната чиния е около 1000 паунда, пише "Сън".

Седмичната заплата на Риджуел по последни информации е 20 хиляди паунда. Идеята му е била просто да се пошегува с приятел, но изглежда тя е излязла извън контрол.

Отвратителната сцена е заснета в банята на дома му за 1,5 милиона паунда в Бирмингам. Снимката пък е изпратена от фен на Уест Бромич, който е пожелал анонимност.

"Хората от Уест Бромич заработват една малка част от това, което този идиот получава. Той се гаври с доброто си положение. Гади ми се! Винаги сме смятали футболистите за арогантни, надценени палячовци и това го доказва", пише запалянкото.

Самият Риджуел също даде обяснение за снимката. "Фотосът е заснет в дома ми преди осем месеца като шега към приятел, с когото имах облог. Просто му изпратих снимката да я види, но не съм очаквал тя да стане публична. Мога да разбера как това е станало. Съжалявам за случилото се", каза футболистът. 

SNN0205A___620_1630559a.jpg