Председателят на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е на седмото небе от щастие, след като стана баба за втори път.

Припомняме, че преди дни голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков Славея роди момиченце. Щастливите млади родители кръстиха щерката си Емили.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

По-малката дъщеря на спортното семейство - Виолета, също трябва да роди много скоро. Съпругата на Георги Коруджиев е в напреднала бременност. Двамата oчакват второто си дете.

По този повод Илиана Раева отправи прочувствено съобщение в социалната мрежа, с което благодари за вниманието и подаръците, които е получила:

Приятели!
Искам да изкажа огромните си благодарности от хилядите невероятни коментари, съобщения и послания, които получих във връзка с постовете, които споделих за двете ни дъщери Славея и Виолета, както и за раждането на втората ни внучка Емили!
Благодаря за милите подаръци от познати и непознати!
Благодаря, благодаря, благодаря!
Благодаря от цялото си сърце и душа, за тази огромна положителна енергия, толкова човешка топлина и любов, толкова искрени и позитивни пожелания. 
Обичам да споделям щастливи и красиви мигове с вас. Вярвам, че те могат да донесат добро настроение в ежедневието ви. Вярвам, че могат да направят момента и деня ви по-приятен. Но толкова благословия от вас...
Не знам как да благодаря за този океан от благопожелания...
Не знам дали наистина заслужавам толкова много топлина и щастие, които предизвикахте в душата ми...
Уверявам ви, че това е свръх зареждащо и засилва неимоверно вярата ми в доброто и любовта ми към хората.
Отговорих на стотици. Нека бъда извинена от тези наистина хиляди, на които не успях!
С цялата си вяра и обич изпращам на всички вас най-сърдечни благопожелания и нека цялата добрина и любов, която ми подарихте стократно да се върне на всички вас в живота ви, в домовете ви, в душите ви!
Благодаря ви!
Бъдете благословени!