Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Дъщерята на големия бос на Формула 1 Бърни Екълстоун – Тамара хвана в изневяра бъдещия си мъж Омар Киями и го изхвърли от дома си, съобщава “Сън”.

28-годишната красавица, която ще наследи от баща си около 2,7 милиарда паунда, разтури годежа си с 38-годишния бизнесмен, след като у нея попадна филмче, запечатало негови долнопробни секслудории.

Тамара обсъдила решението със своите родители и признала: "Той си призна всичко без увъртане. Отношенията ни приключиха".

tamara_2.jpg

"Повръща ми се от това. Не пожелавам на никого да преживее това, което ми се случва на мен. Зачерквам завинаги Омар от живота си и донякъде съм доволна, че в медиите ще се разчуе за свинщините му."
Веднага след като научила за сексфилмчето, Тамара изхвърлила на улицата бившия брокер Омар и се пренесла в дома на баща си, докато наети от нея майстори не сменили всички ключалки и кодовете на охранителната уредба на дома й.

Само след броени дни Тамара и Омар планираха да се нанесат в новото си жилище - имение с 55 стаи на цена 45 милиона паунда в Кенсингтън, Западен Лондон.

След като осъзнал какво е направил и какво изпуска Омар започнал да увърта. "Не става дума за изневяра, за някаква връзка. Приятелят ми организира купон. Всички здраво се напихме. Още не осъзнавам какво е станало след това."

Феновете на красавицата се чудят какъв мъж трябва да си, за да изневериш на толкова красива и богата жена.

tamara1.jpg