Звездата на Левски Валери Божинов изясни пред всички въпроса има ли конфликт с колегата си от ЦСКА 1948 Мартин Камбуров. Преди време се появиха подобни слухове след видео, което Божигол публикува, но сега всичко е ясно - двамата не само, че не са в лоши отношения, но и явно са приятели.

Доста хора си мислиха, че има конфликт между нас, но ние просто сме много емоционални хора. Бъзикаме се помежду, без тези шеги не става. Не мога да изляза дори на тренировка без емоция, настроение, или въобще нещо, което да ме запали“, заяви онлайн Божинов във видео чат след приятелския мач между България и Гибралтар (3:0) снощи.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Ти на майтап тогава просто ми каза да пием по едно кафенце. Не е имало нищо между нас, това е пълна глупост. Който те познава, знае, че ти пускаш много шеги“, отговори Мартин Камбуров.

„Благодаря на Марто, че уважи тази моя покана. Да видят хората, че ние сме съвсем нормални хора и всичко между нас е наред. След като продължаваш да вкарваш толкова много голове, Марто, мога да кажа, че във футбола има само можещи и неможещи. Няма значение на колко години си. Важното е, дори да си на по-голяма възраст, да показваш, че си силен на терена. Такъв е и примерът със Златан Ибрахимович, макар че той е на съвсем различно ниво. Марто, преспокойно можеше да бъдеш извикан и в националния отбор за мача срещу Гибралтар, да вкараш и да се забавляваш“, каза още Божинов.