Футболният сезон в Европа и България върви към края си, но неизвестните в много от шампионатите продължават да съществуват. И докато Наполи си гарантира титлата в Серия А след повече от 30 години чакане, то у нас изглежда всичко ще се реши в последния момент.

В елита остана да се изиграе един кръг преди началото на плейофите. В него претендентите за златните медали Лудогорец и ЦСКА имат любопитни изпитания. Разградчани гостуват на Ботев Пловдив, като според Инбет те са категоричен фаворит в сблъсъка. Коефициентът за тяхна победа е 1,37, срещу 5,08 за равенство и 7,45 за триумф на канарчетата. Логично, с оглед на моментната форма на двата състава, а и на тенденциите – Лудогорец е с 10 поредни успеха над жълто-черните. Родният букмейкър обаче има редица други MEGABOOST и специални предложения, на които си струва да се обърне внимание. Така например, шансът Кирил Десподов да се разпише по всяко време е оценен на 3,25, вместо на 2,50. А пък вариантът до 10-ата минута да има поне два корнера вече е с коефициент 3,86.

ЦСКА на свой ред също ще премери сили с Ботев, но този от Враца, и то на „Българска армия“. Тук вниманието грабва пазарът „Дюкенс Назон да отбележи по всяко време“, който е със завишена ставка от 2,75. Националът на Хаити е с 16 попадения във всички турнири до момента, в това число и три гола в предходните пет срещи на чрвените.

Доста сериозна е интригата и във Втора лига, където Етър усилено преследва завръщането си в елита. Тъкмо болярите откриват 29-я кръг с гостуване на Добруджа. За криза при тях не можем да говорим, но е факт, че не спечелиха нито един от предишните си два двубоя. Феновете им очакват по-добри игри и резултати, но дали нещо подобно ще се случи и в Добрич, предстои да разберем. Отбелязваме, че Инбет предлага възможността виолетовите да натрупат аванс още преди почивката и да спечелят първото полувреме, а коефициентът за това е завишен – 3,29.

Борбата за челните места в Трета лига също е в разгара си, а супер ключов се очертава да е мачът между Черноморец Балчик и Септември Тервел на Североизток. Някой от тези два тима ще спечели промоция за профсионалния футбол, а прекият дуел може да реши кой. Засега и двата отбора са с по 61 точки, а по-рано през кампанията завършиха наравно – 1:1. Прогнозите са за взривоопасна битка, затова обръщаме внимание на специалния MEGABOOST на Инбет да има дузпа или червен картон в срещата – ставката за това е 2,50.

В останалите регионални подразделения на третото ниво също има интригуващи двубои, а Инбет е приготвил специални предложения за тях. Един от фаворитите на Северозапад със сигурност е Бдин Видин. Тимът е лидер в подреждането, а сега посреща преследвача Вихър Славяново. Домакините са с едно от най-силните нападения в Трета лига изобщо, имат 74 отбелязани гола до момента. Затова и букмейкърът предлага завишен коефициент на опцията видинчани да отбележат и в двете полувремена. Той вече е 2,00, а не досегашният 1,40.

Към момента Инбет е операторът с най-богато портфолио от български мачове, а това се вижда и от редицата срещи от Областните групи, които се предлагат. Мигновенно вниманието приковава топ дербито от ОГ София между Левски Долна баня и Ком Годеч. И двата отбора имат реален шанс за първото място, но в случая домакините от Долна баня биват фаворизирани. Знак 1 е оценен на 1,36, равенството на 3,75, а триумф за гостите – 3,50.

+18 Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling