Информациите около раздялата между Кристиано Роналдо и Ирина Шейк продължават дори и след официалното обявяване на новината от двамата. Медиите се надпреварват да публикуват новини и доказателства на кой от португалеца и рускинята краят на връзката се е отразил по-зле. Със сигурност разлъката се отрази на Роналдо, който вече почти два месеца не е същият на терена с екипа на Реал Мадрид. Близък до Ирина Шейк обаче разказва за начина, по който тя е преживяла момента.

„Тя беше в шок, тотално смазана. Това не бе решение, което бе взето просто така. Ирина прекара сама Нова година, плачейки на летището преди полета си за Малдивите. Там тя изкара рождения си ден и то отново сама“, разказва въпросния близък до руската красавица.

„Ирина винаги е била такава. Тя е мислела за своето момче и е предпочитала да бъде зад него. Но когато се вгледа по-внимателно и след много размисли осъзна, че не може повече да игнорира различни сигнали. Раздялата не бе заради лошите отношения на Ирина с майката на Роналдо. Тя положи сериозни усилия, за да спечели уважението на фамилията на своя любим. В това число е ходила и на почивки с тях. Ирина никога не се е възползвала от славата на Роналдо“, каза още близкият приятел, чиято самоличност остана в тайна.