Супермоделът Ирина Шейк подпали мрежата за пореден път с няколко селфита, с които показа формите си от всякакви гледни точки за радост на 15,1 милиона нейни последователи. Определяната от мнозина като най-красива жена в света 35-годишна рускиня има фигура, на която почитателите на висшата мода по целия свят се възхищават.

Бившата приятелка на Кристиано Роналдо предизвиква наслада не само когато се разхожда по модния подиум, но когато си прави селфи в банята. Поне това е впечатлението, ако погледнете коментарите под последните й снимки. На тях красавицата позира в банята и на верандата, показвайки формите си от всички страни, а малкият черен бански не скрива почти нищо. Тя е и с черна бейзболна шапка, за да се предпази от горещината. Но феновете тотално подпалиха мрежата с коментари, заливайки рускинята емотикони с огън.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Можете да видите веднага, когато някой тренира много", "Изглеждаш невероятно" и "Най-красивата жена" са само част от позитивните послания на последователите под снимките на Ирина Шейк.

Горещите кадри на красавицата се появиха скоро, след като името ѝ беше забъркано в нов любовен романс. Според световните медии, убийствената рускиня има тайна връзка с рапъра Кание Уест. Според слуховете, именно това е и причината той да се разведе с половинката си - риалити звездата Ким Кардашиян.