Най-големият син на Кристиано Роналдо от един ден има собствен профил в „Инстаграм“. Въпреки че е само на 9 години Кристиано-младши, наричан Кристианиньо, вече има почти един милион последователи. По точно – 983 хиляди.

В специално видео, публикувано за представянето на профила, синът на футболната звезда отправя послание на четири езика – английски, испански, португалски и италиански.

„Здравейте, хора! Това е моят профил в „Инстаграм“. Надявам се, че го оцените. Бъдете внимателни“, обяви Кристиано-младши на английски.

Самото видео се оказа голям хит, тъй като само за първите 22 часа беше гледано 3 милиона пъти.

Самият Кристиано Роналдо е направил първия коментар към публикацията. Той е поставил емоджи с целувка към видеото на сина си.

Следващата публикация на Кристианиньо е снимка, заедно баща си, брат си Матео и двете си сестри Ева и Алана Мартина. На третата публикувана снимка, малчуганът позира с настоящата приятелка на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес.

За сравнение португалската звезда на Ювентус има 205 милиона последователи, а Джорджина е с 16,7 милиона. Лионел Меси е следван от 143 милиона в „Инстаграм“, а неговата съпруга Антонела от 12,2 млн. Профилът на Неймар в социалната мрежа е харесан от 134 млн.