Бившият национал Иван Стоянов сключи граждански брак с чаровната си половинка Деница Димова. На пищната сватба в Сливен присъстваха множество футболисти - съотборниците на племенника на Йордан Лечков в Лудогорец, бившите му такива от ЦСКА и други.

Стоянов и Деница са заедно от години и дори имат две дъщерички - Сияна и Ивая. Интересното е, че любовта им тръгна от сайт за запознанства. До този момента обаче все не намираха време за сватба заради ангажиментите на футболиста. Така бляскавото тържество най-после се състоя.

Влюбените млади родители вчера сключиха граждански брак, а купонът след това беше в хотела на Лечков - "Спорт Палас". Ресторантът беше украсен в бяло, специално за тържеството.

Кум на семейството стана футболистът Антонио Минков и Милена Китанова.

Присъстващите звезди привлякоха вниманието още при пристигането си под Сините камъни. Футболистите се явиха с мощни Мерцедеси, БМВ-та и Ауди-та.

Сред гостите беше и Иван Иванов. Футболист №1 на България за 2013 година е сред най-близките на Иван Стоянов. Двамата играха заедно не само в ЦСКА, а и в руския Алания (Владикавказ).

"Обичам ги!", възкликна Иван Иванов, публикувайки в социалната мрежа снимка от събитието.

Екипът на БЛИЦ пожелава на Иван и Деница много здраве, радост и щастие. Не забравяме любовта, която ще ги крепи млади до старини! Честито!