Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов се забърка в пореден сексскандал. Плеймейтката Ирина Рашева била под сексуален тормоз от футболиста на руския Кубан (Краснодар). Гаджето на фолкпевицата Елена Перишева нямал спиране и подобно на неговите колеги постоянно искал нещо свежо в кревата.

Близки до Ирина Рашева споделят пред "Слава", че тя била подложена на истински сексуален тормоз от страна на Ивелин. Футболистът й пишел всякакви вулгаризми, без свян и задръжки. А както е известно, Попето е сгоден за Паришева, която преди време го дари със син.
popeto2.jpg
"Ирина Рашева наскоро стана "Най-секси плеймейтка" и това явно е покачило акциите й", коментират нейни конкурентки.

За Ивелин Попов забъркването в сексскандали не е новост. През 2011-а руската танцьорка в столична чалготека Алина Кахар натопи национала, оплаквайки се, че Попето и компанията му искали да я изнасилят. След това футболистът трябваше да дава обяснение в полицията за случката. След като се взе с Парише уж малко се поукроти, но ясно нравът му не се мени.

Преди време бившият играч на Литекс имаше вземане-даване и с друга фолк певица - Бриана. Тя дори се похвали за връзката си със звездата, а в интервю пред "ШОУ" сподели, че Попето прави хард секс.


pop.jpg

7.jpg