Олимпийската шампионка Ивет Горанова е пределно амбицирана да стане Кралицата на дансинга в "Денсинг старс". Часове преди финала на танцовото риалити каратистката публикува в социалните мрежи видеопослание, обръщайки се към феновете си. 

Големият финал е днес от 20:00 часа по bTV, а за него се класираха още певицата Дара, синоптичката Натали Трифонова и неврологът д-р Неделя Щонова.

Зрелищен финал на "Денсинг старс": 4 жени се бият за... СНИМКИ

"Приятели, благодаря ви за подкрепата от началото до края. Дългоочакваният финал на "Денсинг старс" е тази вечер. Ние сме готови, ще се забавляваме, ще танцуваме за вас, и много ще се радвам да ме подкрепите отново, защото зрителският вот ще е решаващ и ще определи победителят. Благодаря ви отново, обичам ви!", обърна се Ивет към почитателите си.

Пред камерата тя раздана с бяла фланелка с изписан номер 17 647, на който с есемес феновете й да я подкрепят довечера.

"Страхотна си, победата е твоя!", "Пожелавам ти от сърце и тук да спечелиш златен медал. Заслужаваш го, въпреки огромната конкуренция", "Ще те подкрепим Ивет, с теб сме", са част от коментарите на феновете на Горанова, която заслужи овациите не само на журито, а и на зрителите на шоуто с раздаването си на максимум на дансинга заедно с партньора си Тодор Атанасов.

 

17 647 Тази вечер 20:00ч по БТВ Dancing Stars Bulgaria

Публикувахте от Ivet Goranova в Вторник, 14 май 2024 г.