Родната звезда в леката атлетика Ивет Лалова разказа, че е хвърлила пъпа на сина си Тиаго на "Стад дьо Франс", където тя е в ролята на коментатор за БНТ, отразявайки стартовете в Царицата на спортовете. 

Малкият, който се роди през април, е с майка си и татко си Симоне Колио на Игрите в Париж. Обяснимо те се надяват да стане спортист и да надмине постиженията им.

"Аз отраснах с промит мозък спрямо леката атлетика. Най-забавното от цялото нещо е, че родителите ми се изсмяха, когато им казах, че започвам да тренирам лека атлетика. До такава степен бях принцесата в семейството, най-малката, най-глезената, и те не вярваха, че от мен ще стане нещо в този живот. Щастлива съм, че продължих мечтата на родителите ми", обясни Ивет.

"Те винаги са били част от моята мотивация. Шегуваме се, че нищо не става на сила, но онзи ден, по време на финала на 100 метра мъже, хвърлих пъпа на сина ми тук на "Стад дьо Франс" с надеждата, не че трябва да стане олимпийски шампион, а с надеждата да развие такава любов към спорта, да научи и получи от спорта всичко, което аз съм получила", каза още Ивет Лалова-Колио в ефира на Националната телевизия.