Ивет Лалова е щастлива, че е извадила късмет с детето си Тиаго, което се роди в края на април.

Славната ни лекоатлетка каза, че синът й е режимлия, и се буди и се храни в едни и същи часове. Всичко това позволявало да й се събират по 5-6 часа сън.

"Аз самата вече съм различна, тъй като появата на това малко същество промени и преобърна целия ми живот. На последния ми рожден ден, когато държах Тиаго на ръце, разбрах, че съм сбъднала най-голямата си мечта", призна в „Преди обед“ Ивет.

Тя разкри, че заедно със съпруга й Симоне много дълго са планирали този момент и живота си, тъй като имат работни ангажименти през цялото лято – Европейско по лека атлетика и Олимпийски игри в Париж, за които Симоне е осигурил олимпийски лагер с участието на страшно много атлети от цял свят.

Ивет допълни, че винаги е мечтала тяхното дете да расте на стадиона през лятото, на слънце и чист въздух, и сред големи шампиони.

"Когато Тиаго беше на 15-20 дни, го закарахме за първи път на стадион. Той вдигна ръчички и го снимахме като победител. Снимахме го с вдигнати ръце, макар че сигурно е имал колики, но приятели ни казаха, че е време да го пуснем на стадиона", разказа Ивет.

"Наскоро го снимах с олимпийския шампион на 100 метра Марсел Джейкъбс. Дай боже, да стане спринтьор, който ще е трето поколение от нашето семейство, но той сам ще си избере съдбата, тъй като тя зависи от него", заяви още младата майка.