Футболистите на "Ботев" (Пловдив) бяха подложени на поредица от медицински тестове и всякакви изследвания, разбра БЛИЦ. В резултат от проверките двама от играчите бяха изкарани сексуални машини и с усмивка приемат най-различните подмятания по този повод от колегите си.

Лекарският и треньорският щаб на "Ботев" са много доволни от факта, че всички футболисти са демонстрирали отлично здраве и добри резултати. Двама от играчите обаче изпъкнали. Чешкият халф Томаш Иршак и защитникът Даниел Златков показали най-високо ниво на тестостерона. Имало играчи с едно и половина, но Иршак и Златков изумили със "седмица".

"Сексуални машини", започнали подмятанията към двамата от съотборниците им.

Считаният за двойник на Кристиано Роналдо Даниел Златков тръпне в очакване да стане баща за втори път. Съпругата му Агнес много скоро ще го дари с момиченце. Двамата живеят щастливо със сина си Марио. Чехът Иршак, който е сред любимците на бултрасите, също е женен и е баща.

Треньорът Петър Пенчев бил най-доволен, че разчита на отлично здрави футболисти. В лагера на "жълто-черните" се надяват да няма контузии и единственият с травма - Алекс Колев, да оздравее по-скоро и отново да бъде в строя. Първата контрола на "Ботев" от зимната подготовка е идната събота. От 14:00 часа "канарчетата" приемат Берое на базата си в Коматево. Преди заминаването за лагера в Турция "жълто-черните" ще премерят сили още с дублиращия си тим и третодивизионния Оборище (Панагюрище), като мачовете ще се играят в два последователни дни - 30 и 31 януари.

zlatkov1.jpg

zlatkov.jpg

zlatkov2.jpg

__________.jpg

__________1.jpg