ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Единствената българска актриса, номинирана за "Оскар" - Мария Бакалова, и новото й гадже - синът на Мария Гроздева - Валери Григоров, се наслаждават на романтична ваканция и хубавото време в СПА столицата ни Велинград. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Влюбените бяха изловени от “Телеграф”, а изданието публикува няколко снимки. Така се слага край на спекулациите дали Бакалова и нашумелият покрай "Игри на волята" Валери Григоров-младши са наистина заедно.

За престоя си във Велинград те са избрали петзвезден хотел с всички удобства, станал популярен като един от най-луксозните и скъпи хотели в България.

Не е за вярване коя е най-новата звездна двойка на България СНИМКИ

Преди обяд двойката избра да се разходи из природния парк около хотела. На връщане двамата бяха напазарували от близък супермаркет и се прибраха в стаята си, държейки се за ръце.

През цялото време Валери бе с качулка и очила, опитвайки се да прикрие самоличността си, като ги свали само за момент на влизане на обяд в хотела и край басейна.

За разлика от гаджето си, поведението на Бакалова бе съвсем непринудено. Красивата блондинка беше облечена неглиже и без никакъв грим.

В компания на приятели двамата пиха чай на терасата на хотела край басейна и се наслаждаваха на високите температури и слънцето.

Пикантни разкрития за свалката на Валери от "Игри на волята" и Мария Бакалова СНИМКИ

Припомняме, че любовта между двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор.

Преди седмица снимките в южната ни съседка обаче свършиха и влюбените явно са си откраднали уикенд да се насладят на любовта си преди актрисата да замине отново за САЩ, където я чакат снимки за две нови ленти. Двамата с Бен Фостън ще си партнират в новия трилър със заглавие "Floodplain" на режисьора Тим Сътън, стана ясно от световните медии.

Българската звезда обяви в "Инстаграм", че ще участва и в друга продукция - "Learning To Breathe Under Water", на режисьорката Ребека Форчън.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК