Наставникът на Лийдс Нийл Уорнък попадна в доста неловка ситуация. Мениджърът беше изловен да гледа порно, а снимката с любопитната ситуация се появи в интернет. Фотосът е направен под прозореца на треньорската стая на Уорнък на клубния стадион - "Еланд Роуд".

64-годишният специалист явно е решил да не скучае между тренировките, но за негова зла участ точно в този момент наблизо минавал папарак, който щракнал кадъра. Снимката как Уорнък гледа порно бързо набра популярност в интернет пространството благодарение на Марио Балотели. Лудата глава, който премина от Манчестър Сити в Милан преди дни, публикува в "Туитър" въпросния фотос с Уорнък, като дори добави текст към него, споделяйки, че вече е узнал защо наставникът на Лийдс е бил толкова зает в последния ден на трансферния прозорец.

Тимът от "Еланд Роуд" в момента е на 11-ото място място в Чемпиъншип, като този сезон се бори за връщане във Висшата лига. Само преди дни селекцията на Нийл Уорнък се класира на 1/8-финалите за ФА Къп, след като успя да елиминира Тотнъм, побеждавайки "шпорите" с 2:1.

2.jpg