Английският национал Уейн Рууни е бил заплашен с побой от един гостите на сватбата, на която нападателят на Манчестър Юнайтед се появи пиян по време на лагера на „трите лъва“.

Сега в. „Сън“ излезе с подробности около скандала. Свидетели твърдят, че миналата събота Рууни е употребявал алкохол през целия ден, включително и на площадката за голф на луксозния хотел в Уотфорд.

Вечерта Уейн Рууни ударил няколко питиета в бара на хотела с Фил Джагиелка. Тогава започнали да се появяват гостите на сватбата и те поканили английските национали на тържеството. В 11 часа вечерта двамата били прибрани от служители на националния отбор, но Рууни се върнал, обърнал няколко чаши червено вино и обиждал Ди Джея..

Уейн Рууни в продължение на часове разговарял с две жени, като дори започнал да опипва едната от тях, която била на около 45 години.

„Изглеждаше като Джак Никълсън в „Полет над кукувиче гнездо“. Опипваше жените, а техните съпрузи също присъстваха на сватбата. Един от тях обаче не издържа и заплаши Рууни, че ще пребие. Всичко се размина, тъй като останалите гости му попречиха да посегне на пияния футболист“, разказа свидетел пред „Сън“.

В началото на сватбеното тържество Уейн Рууни изненадал гостите с изпълнение на пиано, но повторният му опит завършил срамно за английския национал. Той опитал да свири, но вместо това се сринал върху клавишите и заспал.