ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Стана ясно кой влезе в образа на Дядо Коледа зад волана на  автобус 74 в столицата. Преди дни пътници в софийския градски транспорт останаха приятно изненадани, след като видяха, че ги вози не кой да е, а Дядо Коледа

В ролята на Добрия старец се превъплъти Богомил Маринов. Известният с прякора Мечката бивш футболен съдия от няколко месеца работи в Столичен Електротранспорт ЕАД.

Маринов е подел интересна инициатива, съчетавайки работата с това да радва хората - най-вече малчуганите. За тях в тролея си той е поставил чувала на Дядо Коледа, в който очаква децата да оставят писмата си. Авторът на най-оригиналното творение ще бъде награден, обещава Маринов (Дядо Коледа).

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Бившият футболен съдия, който управлява тролей, а понякога и автобус, от няколко дни е облечен като Добрия старец. Не само пътници желаят снимка за спомен с него. Същото правят и хора, които слизат от автомобили, щом го забележат на някоя от спирките по маршрута му. 

В управляваното от Маринов превозно средство комфортът и уютът на пътниците е гарантиран. Шофьорът дори черпи с бонбони. Не обича обаче пътници без билет... 

"Радвам се, че правя хората щастливи. Днес, например, една женица като ме видя и ме похвали, че съм й оправил деня. Много подобни коментари получавам в последните дни, откакто съм Дядо Коледа", разказа Богомил Маринов пред БЛИЦ.

"Малките да знаят, че до края на годината ще ги вози Дядо Коледа, всеки ден съм на работа и с кеф си я върша. Да, превозвам хора и отговорността е голяма, но не смятам, че с това се разсейвам. Най-важното е всички да сме в приповдигнато настроение и пътуващите да продължават по пътя си с усмивка. До края на годината няма да сваля костюма", добави Мечката.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК