МФК Лазур - Бургас спечели коледния турнир по футбол в Бургас. Надпреварата се проведе в спортна зала "Младост". Тази година участващите отбори бяха 16, разпределени в четири групи по четири тима. 

В съставите личаха имената на много бургаски легенди като Радостин Кишишев, Милен Георгиев, Костадин Джамбазов, Станимир Димитров и др. Футболни умения демонстрираха още Венци Христов, Тодор Неделев, братята Галин и Пламен Димови, както и други футболисти, играещи в родния елит, както и Втора лига. 

Момчетата от Лазур изненадаха всички с добра физическа подготовка и дълбока преса по целия терен, като в резултат на това не изгубиха в нито един мач. Крайният им успех е донякъде изненадващ, тъй като в редиците им не играе нито един действащ професионален футболист. 

"Поздравявам момчетата от МФК Лазур за успеха. Заслужено спечелиха, след като демонстрираха класа срещу отбори, за които играха звезди като Кишишев, Венци Христов, Неделев, Милен Георгиев и други", каза приятелят на отбора-победител - известният бургазлия Кирил Евтимов.