Дългогодишната връзка на Благовеста Бонбонова и Пламен Димов изненадващо се разпадна. Красавицата и футболистът на казахстанския Окжетпес вече не са заедно. Двамата се разделиха след близо 8-годишна връзка. 

Краят на отношенията им настъпва скоро, като причината не е ясна. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Благовеста Цакова, известна в светските среди като Бонбонова, и Пламен Димов започнаха връзката си през есента на 2012 година. Доскоро двамата бяха неразделни, като половинката на бившия играч на Левски го подкрепяше от "Герена" до Казахстан.

Напоследък вече свободната Бонбонова не спира да публикува свои горещи снимки, показвайки се от плажовете и радвайки мъжкото око.

Към един от горещите си фотоси красавицата пише: "Намери покоя в собствената си Душа. Всичко останало само ще те намери!".

„Ще ти кажа една тайна… Морето е като любовта. Дори ти да си тръгнеш от него, то не си тръгва от теб. Знаеш ли защо ще се връщаш при него непрекъснато? Защото ти дава тишина, за да си чуеш отговорите. А любовта винаги е правилният отговор. На всеки въпрос под това небе. Единственият правилен. Още по-голямата тайна на любовта е, че самата тя е едновременно и въпрос, и отговор. Защото е отделна енергия, отделен елемент от нас. Със собствен разум и воля. Не тя живее в нас, а ние в нея. И докато тя не реши да си тръгне от нас, ние сме безсилни да спрем да обичаме.

„Живот в скалите“, глава „Марина“, пише Бонбончето към друга своя публикация.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„Ще ти кажа една тайна… Морето е като любовта. Дори ти да си тръгнеш от него, то не си тръгва от теб. Знаеш ли защо ще се връщаш при него непрекъснато? Защото ти дава тишина, за да си чуеш отговорите. А любовта винаги е правилният отговор. На всеки въпрос под това небе. Единственият правилен. Още по-голямата тайна на любовта е, че самата тя е едновременно и въпрос, и отговор. Защото е отделна енергия, отделен елемент от нас. Със собствен разум и воля. Не тя живее в нас, а ние в нея. И докато тя не реши да си тръгне от нас, ние сме безсилни да спрем да обичаме. „Живот в скалите“, глава „Марина“

Публикация, споделена от Blagovesta Bonbonova (@blagovesta_bonbonova) на

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Когато щастието е изписано на лицето ти

Публикация, споделена от Blagovesta Bonbonova (@blagovesta_bonbonova) на