И ние дадохме нещо на света. Не на футболния терен, не с кой знае какви спортни постижения или рекорди. През изминаващата 2010 година се прочухме с достатъчно жълтини, които завладяха ежедневието на много хора. Част от участниците в родните сапунени сериали са прекалено известни, други не толкова, но всички те имат принос за клюките и скандалите, които се вихреха през годината.

Ако сте забравили кои са Лияна, Христина, Дарина, или Светлана Василева, БЛИЦ ви припомня:

Още в първите дни на 2010 година националът Благо Георгиев бе разкрит. Дългокосият плейбой имаше нова изгора – фолкпевицата Лияна. Един от старите й хитове “Каменно сърце” явно не важеше в случая и Благо набързо разтопи душата й. Всъщност връзката между двамата бе от края на 2009-а. Благо и Лияна прекараха празниците заедно, а техни снимки плъзнаха из интернет пространството през януари. Набожният футболист направи първия си грях за годината, който дълго време след това щеше да му тежи на съвестта. Благо заряза бременната си приятелка Христина, която чакаше дете. Певачката пък въобще не се притесни да отнеме и развали връзката на футболиста. Няколко месеца след това красивата Христина роди момиченце – Благо стана баща. Не след дълго умът явно се върна в главата на плейбоя и той прекрати временната си забежка с Лияна. Георгиев се прибра при семейството си, от което няколко пъти поиска прошка.

9.jpg

Крокодилски сълзи, много силикон и любовен четириъгълник завъртя Валери Божинов, Николай Михайлов, Николета Лозанова и Алисия. Нападателят на националния ни отбор дълги години бе заедно с певицата Алисия. Двамата имат общо дете, но през лятото всичко приключи. Оказа се, че Божинов от около година е изневерявал на половинката си с плеймейтката Лозанова. В горещите летни дни Ники се премести при Валери в Италия и двамата не спряха да показват любовта си. Лозанова се снимаше на терена заедно с Валери, пишеше в модерната мрежа “Фейсбук” колко е щастлива и дразнеше русокосата певица. След като Валери и Алисия официално признаха за раздялата си, фолк изпълнителката не остана на сухо. Всъщност, само те си знаят кой е стъпил първи накриво. Носеха се слухове, че родената във Вакарел певица е кръшкала на любимия си още преди той да се захване със силиконовата Лозанова. За да бъде пълен и истински сапуненият сериал Божинов и Николета бяха в едно заведение с Алисия и Ники Михайлов. Изпълнителката реши да си върне на футболиста със съотборника му от националния отбор. Като малки деца в 6-и клас двете двойки се поздравяваха с песни от двата ъгъла на заведението. Певицата зареди няколко тона сълзи в телевизионни предавания, но си пожела щастие и нова истинска любов през новата 2011 година.

6_2.jpg

Николай Михайлов мина като на парад през още няколко силиконови мадами, една от тях – бившата на футболиста на ЦСКА Коста Янев – Дарина (на долната снимка). Въобще в родния футбол баджанаци колкото щеш. Божинов и Николай Михайлов със сигурност, Николета ги познава доста добре.

8_2.jpg

Баджанаци имаше и в “Ботев” (Пловдив). Стигна се до там, че двамата съотборници Николай Манчев и Пейо Батинов не си подаваха топката заради жена – Антония (долу).

10.jpg

Не сме забравили и за най-дейната във футболните среди напоследък. Светлана Василева – Гонзовица. Откритието на 2010 година. Откъде ли не мина русокосото изкушение само и само да бъде с ритнитопковец. Имаше афера със спортния директор на “Левски” Георги Иванов, затова й лепнаха прякора Гонзовица. След това се оплете в чаршафите на Дарко Тасевски. Шеф и играч не можеха да се гледат на “Герена”. Самата Светлана си заплю Красимир Балъков. Гонзовица стана причина да се породи и лафа на Ивелин Попов: “Брианчето е супер. Тя е като Мерцедес S-класа, докато Светлето Василева е Запорожец". Екс играчът на Литекс направи сравнение между бившата си приятелка Бриана и половинката на Гонзо.

11_1.jpg

Попето обаче заряза певицата Бриана и се хвърли в обятията на друга изпълнителка – Елена Паришева (долу), обявена за най-секси блондинка на годината. Тя не чака много и побърза да се похвали с годежен пръстен, слуховете дори пращаха двамата пред сватбения олтар. Спокойно можем да определим годината със следния израз – футболист, плеймейтка, футболист, плеймейтка, а между тях и някоя фолкпевица. Та тези плеймейтки подлудиха националния отбор през есента в Правец. Чисто голите красавици се разхождаха сред играчите и ги побъркваха. Лотар Матеус трябваше да набива знания и тактики на Благо, Божинов и Ники Михайлов, докато те мислеха само как да се докопат до стаите на хубавиците. Е, до стаите може и да не са стигнали, но стигнаха малко по-далеч. В съседно село “лъвовете” такава оргия си спретнаха, че сигурно още им тежи на главите. Божинов реши да почерпи отбора, взе със себе си няколко играчи, които с много алкохол и жени се раздадоха на макс. Това беше по времето на Станимир Стоилов, за когото също се носеха слухове, че имал забежки от съпругата си Мирена. Мъри в момента е в слънчев Кипър, където преди няколко дни пое местния гранд Анортозис.

untitled2_1.jpg

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев традиционно бе спряган с коя ли не певица. Съпругата му Емилия едва ли обръща внимание, след като бизнесменът официално е бил с Нелина и Анелия, а неофициално...Така изпращаме 2010 година извън терена, с много любов, изневери, интриги и сълзи. Дано през новата 2011-а футболистите се постараят малко повече с изявите си на игрището, а плеймейтките да ги оставят на мира./БЛИЦ