Част от родните бръмчалки завидяха на бившата на Благой Георгиев - Златка Райкова, че си е хванала млад и богат мъж. Истината се оказа малко по-различна. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Познати на Карен Хачатрян твърдят, че той въобще няма толкова пари, колкото парадира и е просто въздух под налягане. Арменецът имал някой лев, но само когато успее да завърти далавера, иначе финансовото му положение било по-ниско от средната класа у нас, твърди "Уикенд".

„Новият на Златка е доста скъсан. Кара кола на лизинг и целият е облечен в ментета, както и тя. Делят си разходите, когато ходят по почивки. Всичко е фалш и лъжа за пред хората и уж да дразни Благо. Много я е яд, че той я заряза и откача от злоба. Никой не я иска вече, защото остаря. Много бройки навъртя и трудно може да я вземе някой за жена", коментират познати на смуглата двойка, която обожава да се припича на слънце и в солариума.

В момента влюбените гълъбчета са на почивка на родното море, където най-вероятно отмарят без пари, срещу реклама. Преди това двамата бяха в Санторини, където не спираха да парадират с уж луксозния си начин на живот, маркови одежди и африкански тен. В действителност са спали в апартамент под наем за 80 евро на нощ.

Мис Плеймейт 2007 дори се обясни в любов на арменеца, който я накичи със злато като циганска баронеса. Добре информирани източници подшушнаха, че гривните „Картие”, с които се хвали русата изкусителка, са фалшиви и струват доста евтино.

Изданието твърди още, че Хачатрян е бившо гадже на друга плеймейтка - Моника Валериева. Дупничанката дори била кръстила котката си на името на бившия си. Красивият бенгалски котарак се казва Карел. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК