Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо все още е на българска вълна след мача с Локомотив от Лига Европа в Пловдив (2:1), който поизправи побелялата му коса и повдигна сериозно адреналина му.

Тимът му губеше с 0:1 десет минути преди края, но победи с 2:1 и португалецът си отдъхна, а часове по-късно се похвали с неочакван подарък, който видимо го развълнува.

Той дойде от един от най-известните пловдивчани в света - Христо Стоичков, който прати копие от биографичната си книга на португалския специалист, с когото се познават още от престоя на Камата в Барса.

От Лаута са подарили на Жозе автобиографията на Христо Стоичков, която е в съавторство с колегата Владимир Памуков

"Приятели сме повече от 20 годни. В Пловдив получих този подарък - биографията на специалната Осмица", написа Моуриньо, сниман да чете "Христо Стоичков: Историята" в съблекалнята.

Още един човек работил в Локомотив е свързан с един от най-великите футболни специалисти на нашето време. Това е кондиционният треньор на черно-белите от сезон 2004-2005 Трендафил Терзийски. Специалния и Терзийски са работили заедно в Спортинг отново при Боби Робсън.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends for more than 20 years..In Plovdiv a surprise gift/his autobiography/special8 @hristo8oficial

Публикация, споделена от Jose Mourinho (@josemourinho) на