Доскорошната голяма любов на Коко Динев – Емилия, е била засечена да се гушка в столично заведение с известен боец от новата и най-атрактивна  ММА организация WRKO (World Real Kech Organization).
 
Блондинката и здравенякът си шушукали сладко, когато папарак на HotArena.net решил да ги снима. Едрият мъж обаче се оказал с охрана, която забеляза фотообективът на журналиста. След това самият боец, чието име не се споменава, грабнал апарата на слисания фоторепортер и собственоръчно изтрил кадрите, които бяха запечатили интимната му среща с Емилия.
 
Само преди няколко дни тя бе забелязана да върви, хваната за ръка с Коко Динев из "Манастирски ливади", където се намира апартаментът й, купен от хазартния бос. Говори се, че двамата продължават да поддържат връзка, макар и не толкова интимна в сравнение с преди. Именно поради тази причина както Емилия, така и Коко го раздавали “свободно” и вече си имали нови сексуални връзки. За Динев наскоро се писа, че е свалил водещата на “Гласът на България” – Вики.