ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!  

Бившият световен шампион по бокс в тежка и в полутежка категория Дейвид Хей има връзка с две жени едновременно, съобщи британският таблоид "Сън".

Хей живее с певицата Уна Хийли и с модела Сиан Озбърн. Тримата си станали близки в последните месеци на миналата година, като са прекарали заедно празниците в Лондон, а на Нова година били заедно в Маракеш. Те са съобщили на семействата си и приятелите, че имат обща връзка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

42-годишният Хей има връзка с 30-годишната Озбърн от 2020 година насам. 41-годишната Уна Хийли пък се сближила с тях през октомври миналата година, когато тримата празнували рождения ден на бившия боксьор на Ибиса. 

„Започнах 2023 година в комфорт, чувствам се наистина щастлива и в мир. Тази година ще е наша“, написа Уна Хийли в социалните мрежи към обща снимка на тримата. Самият Хей също сподели кадър с двете си жени едновременно.

„Ако една снимка казва хиляда думи, то тази казва точно това, което трябва. Започнах новата година с правилната енергия, обграден с разбиращи, красиви човешки същества, които не съдят другите, а приемат автентичен“, написа Хей и добави, че в Маракеш се е радвал на „90-минутен масаж от четири ръце.“

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Healy (@unahealy)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Haye (@davidhaye)