ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Финландският пилот от Формула 1 Валтери Ботас успя да набере средства в размер на 150 000 долара в подкрепа на мъжкото здраве. Състезателят подкрепи каузата "Мовембър" като не само си пусна традиционния мустак, но и участва в еротична фотосесия, в която на всяка негова снимка се виждат задните му части.

Календарът, който носи името "BottASS 2024", моментално се превърна в сензация сред феновете на финландеца. От продажбата на всяко копие 5,5 долара (5 евро) отиват за изследвания на рака на простата.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Благодаря ви много за подкрепата. Заедно с даренията и с продажбите на календара сумата ще бъде около 150 000 долара. Точната фигура ще стане ясна до дни", написа в социалните мрежи Ботас.

Идеята на Ботас за благотворителния календар, изготвен от фотографа Пол Рипке, се ражда преди няколко месеца, когато по време на почивката си в Аспен, Колорадо Ботас е заснет от приятелката си Тифани Кромуел, докато се излежава гол. Снимката стана хит в Инстаграм, а след това правата над нея бяха продадени за благотворителност.

"Хората ме питаха "Защо го направи? Защо искаш да си показваш задника?", каза Ботас.

"Но когато обяснявах, че го правя за благотворителност, хората разбираха. Освен това много се забавлявах, докато правехме тези снимки", добави още пилотът.