ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Маями Хийт от НБА Ерик Сполстра подписа договор за още 9 години с трикратните шампиони на стойност 120 милиона долара, което го прави най-платен сред колегите в лигата. Любопитното е, че специалистът сложи подписа си по-малко от два месеца след официалния си развод, а мъжете в социалните мрежи похвалиха неговия ход.

Според американските медии забавянето на подписването на новия контракт е умишлено, за да не може бившата съпруга Ники да се облажи от парите, придобити по време на брака. 53-годишният треньор и 17 години по-младата Ники бяха официално семейство от 2016 година, а от любовта им се родиха три деца – 5-годишният Сантяго, 3-годишният Данте и Руби на само една годинка. Двамата се запознаха, докато и тя работеше за Маями Хийт. Ослепителната дама се цанила за мажоретка в клуба, когато била на 18, и останала там от 2005 до 2008 година. Тя има и бакалавърска степен по специалността „История на изкуствата“ от университета във Флорида. Сега води собствен подкаст, който помага на жените чрез вдъхновяващи истории, има и школа за танци.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Двамата излязоха с общ пост, след като решиха да сложат край на брака си. „И двамата сме много благодарни за връзката си и оставаме свързани чрез грижите за децата. Те са нашият общ приоритет“, написаха Ерик и Ники, която така и не върна моминската си фамилия, а продължава да се подвизава като Сполстра.

Танцьорката е разочарована от новия договор на бившия си съпруг, тъй като ще остане с празни ръце. „Пиша не заради личните си избори, а заради един мисловен процес, който тече в главите на много хора. Според грубото, невежо и неинформирано общество жените не могат да напредват сами и не могат да бъдат искрено влюбени в някой успял. Твърдят, че са в подобни връзки заради парите. И ако някоя дама избере да скъса с успешен треньор, то тя е идиот“, написа ядосаната Ники. Нейният бивш е в Маями още от 1997 година като помощник на големия Пат Райли, а през 2008 година сам пое "горещите" и ги изведе до две от трите им титли в НБА - през 2012 и 2013 година.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!