Треньорът на Интер Антонио Конте даде любопитни указания на футболистите си - как и с кого да правят секс в течение на сезона. В интервю за френското издание "Екип" известният специалист посъветва възпитаниците си да влагат "минимални усилия".

"Съветвам играчите си по време на сезона да не правят дълъг секс, както и да полагат минимални усилия в него. Също така, да застават в позиции, в които да са под своите партньори. За предпочитание е да го правят със съпругите си, защото ако става въпрос за други хора, това изисква допълнителни действия", коментира Конте.

50-годишният специалист спечели титлата в английската Висша лига през 2017 г. с Челси, както и ФА Къп (2018 г.) и триумфира три пъти в Италия с Ювентус, пое Интер през миналото лято. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Състезанията за мен са битки на живот и смърт. Много съм фокусиран върху факта, че накрая трябва да има само един победител и затова правя всичко възможно това да е моят отбор. Това е начинът ми на живот, така че той ще доведе до ранен край на моята кариера, тъй като се вживявам прекалено много в работата си. Често се питам дали е редно да прекарвам толкова много време без семейството си", коментира Конте.

Интер в момента е втори в класирането на Серия "А", само на точка зад шампиона Ювентус.


*Снимка: Getty Images/Guliver