ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Големият победител в четвъртия сезон на "Игри на волята" - Алекса, застана пред камерата на канала Vbox7. В интервюто сръбският борец обяснява, че наградата от 100 хиляди лева ще харчи половинката му - Елица Янкова. Както е известно, любимата на 25-годишния Алекса Ерски също беше сред участниците в играта, но отпадна, докато той съумя да пребори конкурентите и да грабне чека. 

Наскоро седемкратният шампион по борба разказа, че би искал да си има собствено жилище, в което с Елица да създадат семейство. 

Припомняме, че през 2016 година Янкова завоюва бронзов медал от Олимпиадата в Рио де Жанейро.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

- Какво е да си шампион в "Игри на волята"?
- Аз по някакъв начин знаех, че с моите качества мога да добутам далеч, но не и да спечеля. Изобщо не съм си го мислил и виждам, че вътре имаше много по-силни, много по-подготвени участници. Наистина не можех да повярвам.

Такова чудо не се е случвало в „Игри на волята“, голяма бомба и прецедент СНИМКИ
 

- Какво повече имаше от останалите финалисти?
- Сега, да кажа воля и желание – не. Всеки е имал достатъчно воля и желание, щом е стигнал до тук. Малко късмет, може би съм бил по-хладнокръвен, малко по-интелигентен от останалите и явно това беше решаващо.

Ето за какво похарчи 100-те бона Алекса от "Игри на волята" ВИДЕО

- Все още ли смяташ, че Филип беше по-силен от теб?
- Да, аз все още смятам така за Филип, може би и Гого. Не съм имал възможност да се срещнем с Гого много пъти на арената в битка един срещу един, защото Гого и аз играехме заедно, но смятам, че Филип беше физически много по-подготвен от мен. Аз нямаше как да го бия във водата, но той много пъти е показал, че и на пясъка е достатъчно силен, че да може да ме бие.

- Как реагира Елица, когато разбра, че печелиш?
- Елица беше много щастлива и беше много доволна. Но по принцип е вярвала, че аз мога да го направя. Тя през цялото време е вярвала, че аз съм точно там, където трябва да съм и най-накрая да стана победител. Аз в това не съм вярвал, но тя по принцип е знаела, че притежавам всички качества да стана победител в такова голямо предаване.

- За какво ще похарчиш наградата?
- Все още не съм помислил, не бързам никъде. Аз и вътре съм го казвал, че най-вероятно Елица ще разполага с тези пари, защото те винаги трябва да са при жената. Не знаем, най-вероятно ще се опитаме да си улесним живота тук, защото смятаме да се преместим да живеем в София и няма да е лошо и да имаме хубав старт.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

- Какво ще кажеш на всички хейтъри, които те обиждат онлайн?
- Хора, какво да ви кажа, наистина се извинявам, че съм спечелил. Обещавам че няма да се повтори.

- Четеш ли коментарите по свой адрес?
- Ако трябва да съм честен, нещо ми се случи с Instagram-a, не мога да влизам, не мога да отворя собствения си профил и използвам профила на Елица. Направили сме общ профил, Facebook не използвам. Някои приятели ми казват, че има много обиди и много хейт на моя сметка, но не обръщам внимание. Всяко едно лично съобщение аз го чета и критиката е нормална. Аз общувам с тези хора, отговарям им, но някакви простотии и тъпотии не искам да се занимавам.

- Какво стана с боя с Аспарух?
Не стана нищо, сега когато се видим се поздравяваме. Нищо не е станало, но сега като приключи предаването ще видим какво ще стане. Не вярвам, че ще стигнем чак до бой, но някакви състезания най-вероятно са възможни.

- Кой според теб още заслужаваше да спечели?
- Според мен, ако трябва да кажа, от мъжете нямаше грам да ме е яд Гого да е победител, също и Филип. Ако трябва да кажа за жените: бих искал Елица да е победител, защото парите пак са при мен. Този сезон жените са наистина уникални, много добре подготвени. Всяка една жена можеше да се справи с абсолютно всичко. Елица, Виктория, Жени Джаферович, Мирела, Ралица, Михаела, абсолютно всяка една жена. Зори, всяка една жена от начало е имала възможност да стигне до финал и да спечели голямата награда.

- Ще има ли някога „Игри на волята“ жена за победител?
- Ако продължават да правят толкова трудни препятствия - много трудно. Не знам каква жена трябва да е, за да може да се справи с такива препятствия, защото всички сме гледали полуфинал и финал. Не искам да подценявам жените, но аз на полуфинал повръщах. На финала изцяло изтръпнах, не знаех къде се намирам и се надявам една година да има жена победител и да бъде женски финал.

- Какви плюсове и какви минуси имат българите?
Аз смятам по принцип, че балканските народи са едни и същи, ние по принцип сме един и същи народ, затова толкова добре се разбираме. Езикът е малко по-различен, но можем и да се разберем. Не виждам плюсове и минуси при българите, има много хубави неща. Аз тук намерих много приятели от предаването, които ще си останат приятели за цял живот. Минуси не се сещам. Навсякъде има лоши и добри хора, няма как кажа, че нещо е много по-лошо или нещо много по-добро.

- A сърбите?
- Големият плюс при сърбите е това, че ние, когато се родим, първо ни учат да псуваме. Toва е вярно, защото по принцип много се псува. Ние казваме за хората, които много псуват, че са прекалено искрени, а не, че са прости. Да бъдеш искрен и почнеш ли да псуваш означава, че си емоционален. Може би малко сме по-искрени, малко сме по-истински, продължаваме да запазваме нашите традиции, да знаем откъде сме, гордеем се с това, че сме сърби.

- Белград или София?
- Еми, Белград е моят роден град, но сега с Елица ще живеем в София. На мен много ми харесва София, особено сега като съм станал победител. Смятам, че една идея ще ми е по-лесно тук.

- Цеца или Галена?
- Галена.

- Партизан или Цървена звезда?
- Партизан.

- Българската или сръбската скара?
- Сръбската.