Най-известната ни футболистка Евдокия Попадинова жъне успехи в САЩ. По терените Еви ниже гол след гол, обирайки овациите. Сега обаче Попадинова реши да прикове вниманието и в социалната мрежа, показвайки гореща своя снимка. Футболистката захвърли дрехите, позирайки по бельо пред част от трофеите, които е спечелила до момента.

Предизвикателният й кадър впечатли последователите й в "Инстаграм", най-вече мъжката част. Феновете й отчитат колко е красива и я поздравяват.

Наскоро Попадинова спечели поредната си награда. Голмайсторката, родом от Хаджидимово, беше определена за Футболист на годината в първенството на университетските отбори в дивизия АСУН на САЩ и Канада. С тима си от университета Флорида Гълф Коуст Попадинова спечели титлата и стана голмайстор на шампионата с 10 попадения в 16 мача. 

През изминалите три години тя неизменно печелеше приза за №1 на България в женския футбол - 2016, 2017 и 2018 г. Попадинова продължава да преследва голямата си мечта - да заиграе в отбор от Мейджър Лийг Сокър.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)